Adidas Trenerka LK BL FL TS

Adidas dječija trenerka savršena je kombinacija stila, udobnosti i funkcionalnosti. Ova trenerka izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost prilikom nošenja, idealna je za svakodnevne aktivnosti, sport ili slobodno vrijeme.

129,00 KM

Adidas dječija trenerka savršena je kombinacija stila, udobnosti i funkcionalnosti. Ova trenerka izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost prilikom nošenja, idealna je za svakodnevne aktivnosti, sport ili slobodno vrijeme. Gornji dio trenerke ima klasičan Adidasov dizajn s prepoznatljivim prugama na rukavima, dok donji dio ima elastični pojas s mogućnošću podešavanja za savršeno prianjanje. Materijal omogućava koži da diše, dok elastičnost osigurava slobodu pokreta. Ova trenerka savršena je za male sportaše i one koji vole aktivan stil života.

Materijal od kojeg je izrađena trenerka sadrži tehnologiju koja pomaže u upijanju vlage, čime se osigurava da djeca ostanu suha i svježa, čak i tokom intenzivnih aktivnosti. Lagan, mekan na dodir, te prozračan, ovaj materijal omogućava koži da diše, dok njegova elastičnost omogućava slobodu pokreta, što je ključno za aktivnu djecu.

Vrsta

Trenerka

Brend

Adidas

Namjena

Lifestyle, Trčanje

Spol

Muškarci

Odaberite veličinu

110, 116, 104, 122, 128, 152

Raspoložive veličine

110, 116, 122, 128

Uzrast

Djeca (0-4 g.)

SEDMIČNE SUPER
PONUDE!

i ove sedmice za Vas smo izdvojili SUPER PONUDU!

Obavezno svratite svake sedmice i upoznajte se sa izdvojenim super ponudama.

Pretražite ostale kategorije

patike spotske obuća u skoku i pokretu od poznatih svjetskih brendova
odjeća spotska dva modela trče od poznatih svjetskih brendova
4 modela u opremi za borilačke vještine svjetskih proizvođača
pikado oprema strelice steel tips tri na tamnoj pozadini
oprema za ritmičku gimnastiku na tamnoj pozadini lopta obručevi i vijača