Često postavljana pitanja

Ako ne možete pronaći odgovor na pitanje ovdje, kontaktirajte nas klikom na Mocca Commerce.

Naručuje se poprilično jednostavno; kada ste odabrali željeni artikal potrebno ga je samo dodati u korpu i preći na opciju plaćanja.

Sve pošiljke stižu na vašu adresu u roku od najkasnije 48 sati, izuzev vikenda kada dostavljanje može potrajati i do 72 sata.

Platiti se može na više načina:
1. Korištenjem najmodernijeg i najsigurnijeg servisa za plaćanje kreditnim i debitnim karticama; MasterCard, Maestro, Visa.
2. Plaćanje pouzećem – najjednostavniji oblik plaćanja, tj, platite po zaprimanju naručene pošiljke.
3. Virman – platite vašu pošiljku u nekoj od banaka

Besplatna dostava se primjenjuje na narudžbe odjeće i obuće čiji iznos prelazi 100,00 KM. Ova ponuda je ograničena na proizvode namijenjene svakodnevnoj upotrebi iz našeg asortimana odjeće i obuće. Međutim, važno je napomenuti da besplatna dostava ne obuhvata sportsku opremu, uključujući specializirane artikle kao i rekvizite neophodne za obavljanje raznih sportskih aktivnosti.

Da biste provjerili da li za odabrane artikle u vašoj korpi važi besplatna dostava, možete jednostavno kliknuti na dugme "Pogledaj korpu" na našoj web stranici. U vašoj korpi će biti jasno prikazano da li se na odabrane artikle primjenjuje besplatna dostava. Ovo vam omogućava da lahko, informirano i brzo provjerite uvjete dostave prije finaliziranja vaše narudžbe. Nadamo se da će vam ova funkcionalnost pomoći da donesete najbolju odluku pri kupovini i zahvaljujemo vam na povjerenju.

Ne, kupovati je moguće samo unutar granica Bosne i Hercegovine.

Ne, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (onu adresu kojoj imate neometan pristup) kako bi vam nakon unosa potrebnih podataka bilo moguće dostaviti potvrdu narudžbe.

Kupovina plaćanjem kreditnim karticama ima najviši stepen sigurnosti, jer pri takvom načinu plaćanja vaši lični i osjetljivi podaci su zaštićeni upotrebom SSL enkripcije (Secure Socket Layer). To je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa i omogućavanja sigurnog prijenosa informacija.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja uvidjeli da pošiljka ne odgovara, molimo da nas najkasnije u roku od 24 sata nazovete i objasnite nam kakav problem imate.

Zamjenu artikla koji je naručen putem našeg webshopa možete obaviti u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke, nakon čega iz tehničkih razloga zamjena više nije moguća. Zamjenu možete obaviti u dogovoru sa našim prodavačima. Roba mora biti neoštećena i u svojoj originalnoj ambalaži sa etiketom. Zapakovanu robu šaljete nama o svom trošku putem brze pošte na adresu koju dobijete od strane naših prodavača. Po prijemu artikla, provjeravamo da li je artikal neoštećen te vam šaljemo odgovarajuću zamjenu o vašem trošku.