NAŠA PRIČA

O NAMA

Mocca Commerce je osnovana 1998. godine sa ciljem da se našim kupcima pruži širok asortiman visokokvalitetne odjeće, obuće i sportske opreme. Od skromnih početaka izrasli smo u uglednu multibrend prodavnicu u kojoj raspolažemo mnogim svjetskim brendovima koji su poznati po njihovoj kvaliteti i pouzdanosti.

Bogatu ponudu odjeće, obuće i opreme kako za svakodnevnu nošnju tako i za mnoge sportske discipline možete pronaći u našem širokom asortimanu. Posvećeni smo pružanju najboljeg mogućeg iskustva kupovine našim kupcima. Razumijemo da su naši kupci pokretačka snaga našeg poslovanja i nastojimo da nadmašimo njihova očekivanja svakom interakcijom.

Naši brendovi

1998.

NAŠI POČECI

Mocca Commerce 1998. godine počinje sa par modela patika i sa odabranim modelima odjeće. Ubrzo počinju da dolaze prve prodaje i povišeni interes kupaca, na što odgovaramo aktivnim širenje ponude odjeće i obuće premium brendova kao što su Nike, Adidas i Puma.

Trenutno su to tri brenda koji u svijetu sa sobom nose ogromnu popularnost i reputaciju za odličnu kvalitetu njihovih artikala, što mi u svojoj prodavnici nudimo našim kupcima.

2005.

LIFESTYLE BRENDOVI

2005. godine Tom Tailor i Jack&Jones ulaze u našu prodavnicu kao lifestyle brendovi. Pored sportskih brendova sa kojim smo počeli, bilo je potrebno u asortiman uvrstiti i brendove za svakodnevnu nošnju koji sa sobom donose povišeni nivo stila i kvalitete u outfite.

2012.

BICIKLIZAM

2012. godine, kroz konstantno zalaganje, dodajemo odjel za biciklizam. U našem prodajnom asortimanu pojavljuju se prvi put brendovi Scott i Polar koji nude visokokvalitetna bicikla za sve potrebe.

Brend Scott je u vrhuncu biciklističkog svijeta već dugi niz godina, te nudi premium bicikla kako za ceste tako i za brda koja svojim performansama dokazuju samu premiju ovog brenda. Ukoliko tokom vožnje primjetite da Vam je potrebna oprema bilo to za Vas ili Vaše biciklo, nudimo i širok odabir opreme za bicikla i bicikliste, a ujedno s tim i mnoge rezervne dijelove za bicikla.

SERVIS

Sa ciljem pružanja najbolje moguće usluge i podrške našim kupcima, postajemo ovlašteni servis Scott i Polar bicikala. Sa statusom ovlaštenog servisa, dobijamo mogućnost garantovanja kvalitete svih bicikala koji se nalaze u našoj prodavnici. Svako biciklo koje uđe sastavljeno je od strane naših stručnih servisera koji stoje iza svog rada i kvalitete.

Za sve popravke i nadogradnje koje su Vam potrebne u našem servisu stoje na raspolaganju brendovi kao što su Shimano, SRAM, KMC i mnogi drugi.

2016.

SKIJANJE

Promjenom godišnjih doba dolazi do potrebe za novim sportskim aktivnostima. U našem asortimanu zimskih sportova možete pronaći sve što Vam je potrebno za skijanje, klizanje i sankanje. U našoj prodavnici je pored osnovne opreme skija, pancerica i vezova, zastupljena i zaštitna oprema poput kaciga, brila kao i prateća odjeća i oprema kako biste se osjećali toplo i sigurno na planinama.

BRENDOVI

Scott, Elan, Marker, Dalbello, Völkl, Dare2b - sve su to brendovi koji se povezuju sa opremom za skijanje u našem asortimanu. Glavni cilj ovih brendova jeste pružanje visokokvalitetne opreme za skijanje kako bi Vaši spustovi bili udobni. Pripremite se za zimsku sezonu u stilu i sa brendovima koji misle na Vas i Vašu sigurnost u svim situacijama na planini.

2016.

BORILAČKE VJEŠTINE

2016. godine pored mnogobrojnih sportova u našoj poslovnici, a zbog povećane zainteresovanosti za borilačke vještine u našoj državi, mi postajemo oficijelni uvoznik i distributer za Kwon i Danrho brendove opreme za borilačke vještina kao što su karate, taekwondo i judo.

Pored trening i takmičarskih modela kimona, raspolažemo zaštitnom i trening opremom za borilačke vještine, te sarađujemo sa mnogobrojnim sportskim klubovima u BiH.

2018.

PLANINARENJE

U Mocca Commerce-u su planine uvijek bile prijatelji. Dodavanjem brendova: Salewa, Dare2b i Viking otvorena je prilika za otkrivanje totalnog novog svijeta kroz mnoge artikle obuće, odjeće i opreme namijenjene za planinarenje.

Ovi brendovi nastoje na tome da se olakšaju usponi i spustovi na planinarskim avanturama kroz udobnost i toplotu. U našem asortimanu moguće je pronaći sve na jednom mjestu, te tako osigurati sebi sigurno kretanje na planinskim vrhovima, nebitno bili Vi početnik ili već iskusni planinar.

2020.

RITMIČKA GIMNASTIKA

U 2020. godini, Pastorelli Sport je dodan u naš već široki asortiman brendova. Pastorelli je italijanski proizvođač visokokvalitetne opreme za ritmičku gimnastiku, te kako je ovaj sport postajao sve popularniji u BiH, prihvatili smo izazov i postali oficijelni uvoznik i distributer za tržište BiH.

Kroz našu poslovnicu i web shop, u mogućnosti smo svakome pružiti pristup visokokvalitetnoj opremi za ritmičku gimnastiku.

2020.

PIKADO

Pored borilačkih vještina i ritmičke gimnastike, proširujemo asortimane sportova, među najznačajnijim brendovima u ovoj kategoriji potrebno je spomenuti birtanski brend Harrows, proizvođač opreme za pikado.

Harrows Darts je vodeći svjetski i najrasprotranjeniji pikado brend. U našu ponudu ulazi u 2020. godini, i čini nas jedinim uvoznikom ovog svjetskog brenda za BiH.

2022.

PENJANJE

Penjanje je disciplina bliska planinarenju, u 2022. godini se u naš asortiman prvi put, pored opreme dodaje obuća za penjanje, dodavanjem Češkog brenda Ocun. Ocun je proizvođač visokokvalitetne opreme i obuće za penjanje koja nudi širok asortiman produkta koji su tu da pomognu kako početnicima tako i iskusnim penjačima.

Pored tradicionalne opreme bila to užad ili karabineri, Ocun nudi i strunjače, kredu, rukavice, opremu za via ferratu, te najbitnije, penjačice. Dodavanjem Ocuna kao brenda u našu već široku ponudu brendova, penjanje postaje veoma bitna disciplina i odjel u našoj prodavnici.

NAŠA MISIJA

Od početka pa sve do danas, naš cilj je ostao isti, prodaja kvalitetnih proizvoda koji su tu da služe dugo vremena. Ukoliko je izdržljivost, pouzdanost i kvalitet nešto što tražite prilikom kupovine odjeće, obuće ili opreme, na pravom ste mjestu.

Dugi niz godina imamo odličnu ponudu svjetskih brendova kod kojih možete pronaći sve što Vam je potrebno. Pored naše široke ponude trudimo se da se naš kvalitet proširi i u druge sfere našeg rada kao što je podrška kupcima, bilo to online, telefonom ili uživo.

Naša misija je održavanje visokog nivoa profesionalnosti i pouzdanosti u svim, trenutnim i budućim, sferama našeg poslovanja, te pružanja vrhunske usluge i proizvoda koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja naših kupaca.

NAŠ WEBSHOP