MUŠKA,ŽENSKA,DJEČIJA OBUĆA

SKECHERS

Skechers, američki brend čiji je fokus na proizvodnji modne, udobne, sportske i funkcionalne obuće za muškarce, žene i djecu.Skechers je posvećen pružanju najboljiih proizvoda koji kombinuju stil i udobnost.

saznaj više...

NAJBOLJI IZBOR ZA VAS!

185,00 KM
139,00 KM
125,00 KM

skechers uno PATIKE

Skechers Uno, model koji kombinuje jednostavnost i stil. Dizajniran sa jednostavnim linijama i minimalnim detaljima kako bi odgovarao širokom spektru stilova.

Skechers uno
165,00 KM
165,00 KM
165,00 KM

SKECHERS UNO ŽENSKE PATIKE

Uno model pruža udobnost zahvaljujući svojoj mekanoj i udobnoj unutrašnjosti. Ukupni dizajn ove patike čini je idealnom za aktivnosti i casual svrhe.

Skechers uno ženski
165,00 KM
165,00 KM
179,00 KM
189,00 KM
#MUŠKARCI

BUDI upadljiv

kada želite da uz odličan izgled dodate i visok nivo komfora, sve što je potrebno jeste da uskočite u skechers.

185,00 KM
169,00 KM
199,00 KM
#ŽENE

BUDI upadljiva

Bili sportski ili casual tip osobe, uz skechers patike sigurno nećete promašiti.skechers ima proizvode za sve.

175,00 KM
175,00 KM
165,00 KM
139,00 KM
MUŠKI skechers
ŽENSKI skechers

SKECHERS S-LIGHTS

Svjetlucave i odvažne, S-light patike za djecu zabavne su za igru, danju i noću! Udobne i lagane za igre bez granica.

SKECHERS DJEČIJI

SKECHERS

Skechers je jedan od vodećih brendova u svijetu obuće. Sa više od 25 godina iskustva u proizvodnji obuće, Skechers pruža širok asortiman proizvoda za muškarce, žene i djecu. Sa njihovim širokim asortimanom, Skechers pruža odlične opcije za sve vrste potreba i stilova. Prateći najnovije modne trendove, Skechers proizvodi obuću koja će odgovoriti trenutnim zahtjevima za stilom, dostupunu u raznim bojama i dizajnirane sa pažnjom na detalje, što ih čini idealnim za razne prilike.

Inovacija do uzdizanja

Skechers se prvenstveno fokusira na kvalitetu i udobnost svojih proizvoda, što ih čini idealnim za svakodnevni aktivnosti poput šetnje, trčanja, ili samo za udobno sjedenje. Skechers je poznat po svojim inovativnim tehnologijama, kao što su Memory Foam i Resalyite, koje osiguravaju udobnost i podršku za stopalo. Ukoliko tražite proizvode koji će Vas pratiti u svakodnevnim aktivnostima, bez obzira na to jeste li u pokretu ili sjedite, Skechers je pravi izbor za Vas.

COMFORT IS COOL