MUŠKA,ŽENSKA,DJEČIJA OBUĆA

SKECHERS

Skechers, američki brend čiji je fokus na proizvodnji modne, udobne, sportske i funkcionalne obuće za muškarce, žene i djecu.Skechers je posvećen pružanju najboljiih proizvoda koji kombinuju stil i udobnost.

saznaj više...

NAJBOLJI IZBOR ZA VAS!

175,00 KM
129,00 KM

skechers uno PATIKE

Skechers Uno, model koji kombinuje jednostavnost i stil. Dizajniran sa jednostavnim linijama i minimalnim detaljima kako bi odgovarao širokom spektru stilova.

Skechers uno
175,00 KM
175,00 KM
-20%
140,00 KM

SKECHERS UNO ŽENSKE PATIKE

Uno model pruža udobnost zahvaljujući svojoj mekanoj i udobnoj unutrašnjosti. Ukupni dizajn ove patike čini je idealnom za aktivnosti i casual svrhe.

Skechers uno ženski
195,00 KM
185,00 KM
165,00 KM
159,00 KM
#MUŠKARCI

BUDI upadljiv

kada želite da uz odličan izgled dodate i visok nivo komfora, sve što je potrebno jeste da uskočite u skechers.

#ŽENE

BUDI upadljiva

Bili sportski ili casual tip osobe, uz skechers patike sigurno nećete promašiti.skechers ima proizvode za sve.

MUŠKI skechers
ŽENSKI skechers

SKECHERS S-LIGHTS

Svjetlucave i odvažne, S-light patike za djecu zabavne su za igru, danju i noću! Udobne i lagane za igre bez granica.

SKECHERS DJEČIJI
-22%
69,00 KM
-23%
89,00 KM
-40%
69,00 KM
-23%
89,00 KM
-22%
85,00 KM
-23%
89,00 KM
-20%
95,00 KM

SKECHERS

Skechers je jedan od vodećih brendova u svijetu obuće. Sa više od 25 godina iskustva u proizvodnji obuće, Skechers pruža širok asortiman proizvoda za muškarce, žene i djecu. Sa njihovim širokim asortimanom, Skechers pruža odlične opcije za sve vrste potreba i stilova. Prateći najnovije modne trendove, Skechers proizvodi obuću koja će odgovoriti trenutnim zahtjevima za stilom, dostupunu u raznim bojama i dizajnirane sa pažnjom na detalje, što ih čini idealnim za razne prilike.

Inovacija do uzdizanja

Skechers se prvenstveno fokusira na kvalitetu i udobnost svojih proizvoda, što ih čini idealnim za svakodnevni aktivnosti poput šetnje, trčanja, ili samo za udobno sjedenje. Skechers je poznat po svojim inovativnim tehnologijama, kao što su Memory Foam i Resalyite, koje osiguravaju udobnost i podršku za stopalo. Ukoliko tražite proizvode koji će Vas pratiti u svakodnevnim aktivnostima, bez obzira na to jeste li u pokretu ili sjedite, Skechers je pravi izbor za Vas.

COMFORT IS COOL