Thule Ruksak Accent Backpack 23L

Ovaj ruksak je idealna za profesionalce koji žele kombinaciju stila, funkcionalnosti i ekološke odgovornosti.

162,00 KM

Na stanju

Crni Indago ruksak izrađen je od recikliranih materijala. Ovaj ekološki prihvatljiv ranac odobren od strane bluesign, optimalan je za školu ili vikend događaje. Sa slip, prednjim i bočnim džepovima, nudi dovoljno prostora za dodatke, dok naramenice i ručka omogućavaju udobno nošenje.

Zaštita laptopa do 15.6” za PC ili 16” za MacBook Pro u podignutom, podstavljenom džepu. Ovaj ruksak ispunjava bluesign kriterije, jer je izrađen od bluesign-odobrenih tkanina i dodataka, a proizveden je na način koji štedi resurse s minimalnim uticajem na ljude i životnu sredinu.

Materijal: Izrađen je od bluesign-odobrenog, 100% recikliranog 600D poliestera i 400D najlona. Veliki glavni odjeljak je optimizovan za nošenje knjiga, fascikla i svakodnevnih potrepština.

Prednji džep uključuje organizacione džepove za ključeve i druge sitnice, dok proziran unutrašnji džep čuva male dodatke i olovke na sigurnom i lako dostupnom mjestu. Slip džep omogućava brzi pristup užinama ili kartici.

Izdržljiv dizajn uključuje podstavljenu bazu i YKK patentne zatvarače. Dva bočna džepa olakšavaju skladištenje boca s vodom, punjača i drugih dodataka.

Prilagođeni detalji uključuju geometrijski uzorak obloge, trobojne povodce i urezani uzorak na naramenicama, trakama i ručki.

Vrsta

Ruksak

Brend

Thule

Namjena

Lifestyle

Spol

Unisex

SKU: 3204313-23-091446 Kategorije: , Oznaka:

SEDMIČNE SUPER
PONUDE!

i ove sedmice za Vas smo izdvojili SUPER PONUDU!

Obavezno svratite svake sedmice i upoznajte se sa izdvojenim super ponudama.

Pretražite ostale kategorije

patike spotske obuća u skoku i pokretu od poznatih svjetskih brendova
odjeća spotska dva modela trče od poznatih svjetskih brendova
4 modela u opremi za borilačke vještine svjetskih proizvođača
pikado oprema strelice steel tips tri na tamnoj pozadini
oprema za ritmičku gimnastiku na tamnoj pozadini lopta obručevi i vijača